Solutii inteligente pentru managementul deseurilor

 

Buna ziua,

Va contactez cu propunerea de colaborare pentru eficientizarea operatiunilor de gestionare a deseurilor pe care le derulati.

Reprezentam in Romania compania Evreka, ce dezvolta solutii integrate hardware-software pentru digitalizarea industriei managementului deseurilor pentru peste 100 clienti de top in acest domeniu, localizati pe 6 continente, in 40 tari.

Solutiile Evreka sunt modulare si adaptabile, oferind posibilitatea monitorizarii si a managementului operational eficient, in cel mai simplu mod. Prin implementarea acestor solutii inteligente, eficienta operationala creste semnificativ, sunt inregistrate reduceri de costuri importante, un nivel imbunatatit de trasabilitate, calitate a serviciilor si de satisfactie a beneficiarilor, precum si reduceri ale emisiilor, optimizarea rutelor si simplificarea documentatiei.

Doriti sa aflati mai multe? Gasiti aici materiale introductive si studii de caz relevante.

Doriti o versiune demo a aplicatiei? Completati formularul de solicitare.

Ne puteti contacta de asemenea telefonic sau prin e-mail pentru o discutie in care sa analizam potentiale modalitati de colaborare, inclusiv detalii pentru un proiect pilot.

 

Cu stima,

Alin Tiplic

Manager
Waste Digital Revolution
Mobil: +40 (723) 341 120
E-mail: contact@waste-digital.ro

Culoare background mesaj
#ffffff
Culoare background
#3da949