Despre noi

Suntem partenerul oficial în România al companiei Evreka, ce are experiență în dezvoltarea și furnizarea de soluții integrate hardware-software pentru digitalizarea industriei managementului deșeurilor pentru peste 100 clienți de top în acest domeniu, localizați pe 6 continente, în 40 țări.


Obiectivul nostru este de a contribui la (r)evoluția sistemului de gestiune a deșeurilor, fie că este vorba despre servicii de salubrizare la nivelul unor comunități, colectarea deșeurilor periculoase sau nepericuloase de la persoane juridice, administrarea depozitelor de deșeuri și orice alte operațiuni adiacente. Ne propunem să venim deopotrivă în sprijinul municipalităților, companiilor ce colectează deșeuri, asociațiilor de dezvoltare intracomunitară (ADI), ONG-urilor care activează în domeniu și organizațiilor care implementează răspunderea extinsă a producătorilor (OIREP).


Dorim ca termenul “MANAGEMENT” din sintagma “managementul deșeurilor” să-și capete sensul primordial și să ajutăm actorii din acest domeniu să avanseze la un nivel aliniat realității curente, în care tehnologia și progresul digital ar trebui să fie în centrul oricărei activități economice eficiente.

Adresa noastră

Adresa: București, str. Nicolae Filimon, nr. 28, bloc 18, scara 1, ap. 45, 060302
Telefon: 0723.341.120